Razvijajući zajednicu, razvijajmo zajednički kadar i proizvode!

U skladu sa članom 20. statuta HUB9, koji se odnosi na način sticanja sredstava za ostvarivanje ciljeva i raspolaganje sredstvima i u isto vreme filozofiji HUB9 da sve radimo javno i uticemo na razvoj zajednice, upućujemo:

Poziv privrednim subjektima, bankama, mobilnim provajderima, predstavnicima agro-biznis sektora, privatnim zdravstvenim ustanovama i ordinacijama, wellness centrima, sportskim objektima i svim ostalim organizacijama i pojedincima u zemlji i inostranstvu koji žele da zajedno sa HUB9 pomognu razvoju zajednice.

Poseban poziv upućujemo našoj dijaspori u cilju zasnivanja strateških partnerstava i širenja ino tržišta za zajedničko nuđenje usluga koje pruža HUB9. Ovo je način da nezaposlenim licima koje žive u Srbiji, a imaju potencijala i želju da nam se pridruže, omogućimo obuke i rad pod našim mentorstvom za inostrane klijente.

Na koji način razvijamo zajednicu?

Zajednički razvijamo članstvo u HUB9 koje bi činili pojedinci koji su su trenutno nezaposlena lica i/ili trenutno zaposlena lica u Vašim organzacijama, a koja žele da dodatno razviju neophodne kompetencije i koje ćemo obučiti da rade za Vas i/ili pružaju usluge Vašim klijentima pod stalnim mentorstvom HUB9 stručnog tima.

Kako pomažemo razvoju zajednice?

Ulaganjem u zajednički kadar. HUB9 se popustima i polašćenim cenama svojih obuka i usluga priključuje vašim dotacijama, poklonima i sponzorstvima u novčanom i robnom obliku.


Koje benefite možete ostvariti?

  • Dobijate kvalitetno obučen kadar koji je pod stalnim mentorstvom HUB9 stručnog tima za sve usluge koje pruža HUB9, a koje su potrebne Vašoj organizaciji
  • Nemate obavezu traženja, razvoja i brige o kvalitetu života zaposlenih jer to HUB9 može da radi za Vas
  • Smanjujete godišnje troškove zaposlenih tako što angažujete članove HUB9 po potrebi Vaše organizacije preko HUB9 po ugovoru o strateškom partnerstvu, dotaciji i/ili sponzorstvu
  • Članovi HUB9 u čiji razvoj ste Vi uložili sredstva, potpisuju sa HUB9 ugovor o zaštiti konkurencije čime se obavezuju da ne smeju raditi za organizacije koje su Vama direktna konkurencija
  • Razvoj novih ideja i promocije Vašeg biznisa
  • Promociju Vaše organizacije putem HUB9 kanala promocije
  • HUB9 usluge po povlašćenim cenama

  • Za više informacija i mogućnosti za saradnju možete nam se obratiti i putem zvaničnog maila: office@hub9.rs